10 & 11
DECEMBER 2025

Glenn Lippens, Zaakvoerder van Rewind Video, Lanceert Bedrijf na Succesvolle Droneopnames voor Bestemming X

Nieuws

Glenn Lippens, Zaakvoerder van Rewind Video, Lanceert Bedrijf na Succesvolle Droneopnames voor Bestemming X

07/12/2023

In een opmerkelijke carrièreomslag heeft Glenn Lippens, voormalig cameraman en dronepiloot voor het programma 'Bestemming X' van productiehuis Geronimo, zijn eigen videobedrijf gelanceerd, genaamd Rewind Video. Met als doel zijn uitgebreide ervaring in de professionele camerawereld beschikbaar te maken voor bedrijven, belooft Glenn met Rewind Video filmische en onderscheidende videoproducties te leveren.

Glenn Lippens' reis begon in 2017, toen hij tijdens een ongeluk met een paneelzaagmachine zijn carrière in de professionele camerawereld op gang bracht. Zijn vroege interesse in vloggen tijdens zijn jeugd leidde tot zijn eerste grote blootstelling aan de media toen hij werd gevolgd door de cameraploeg van "Helden van Hier" terwijl hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Dit markeerde het begin van zijn opkomst in de wereld van tv-producties.

Na drie jaar studies aan het Narafi te Brussel voegde Glenn zich bij Geronimo in Antwerpen als monteur voor het programma waarmee hij zijn carrière begon, "Helden van Hier". Zijn toewijding en passie voor het vak lieten hem doorgroeien van monteur naar cameraman en uiteindelijk tot een ervaren dronepiloot.

Het hoogtepunt van Glenn's loopbaan kwam met zijn betrokkenheid bij het programma "Bestemming X". Als dronepiloot volgde hij de Bestemming X-bus door heel Europa, vastleggend hoe het programma vele kilometers en hoogtemeters doorkruiste. Het succes van het programma werd bekroond met een Rose d'Or voor Competition Reality, evenals prijzen voor Beste Wedstrijd-Realityformat en Beste Multi-platformformat op het Cannes Film Festival.

Nu, met Rewind Video, streeft Glenn ernaar om zijn ervaringen beschikbaar te maken voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige videoproducties. Hij richt zich op het creëren van video's met een filmische stijl die bedrijven onderscheidt op sociale media en hun naam en merk op een opvallende manier naar buiten brengt.

Rewind Video belooft niet alleen creatieve en professionele videoproducties, maar biedt ook een kans voor bedrijven om zich te onderscheiden in de digitale wereld. Voor meer informatie over Rewind Video en de diensten die het bedrijf aanbiedt, kunt u terecht op www.rewindvideo.be.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies