10 & 11
DECEMBER 2025

Organisatie


Voka West-Vlaanderen

Welkom bij Voka, het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen. Samen zorgen we dat ondernemerschap hier groeit en bloeit, voor het welzijn van iedereen.

Maak kennis met Voka

Kortrijk Xpo is de ideale locatie voor beurzen, congressen, feesten, vergaderingen, seminaries... Naast verhuur van deze ruimtes organiseert het team ook meer dan 40 beurzen in België en het buitenland. 

Maak kennis met Kortrijk Xpo

Mediapartners


Business Vlaanderen is een onafhankelijk vaktijdschrift en online platform gericht op bedrijfsnieuws voor ondernemers en management in Vlaanderen.

Maak kennis

dVO - De Vlaamse Ondernemer

U ontdekt op dVO.be heel wat zakelijk nieuws dat zakelijke kansen voor u kunnen betekenen. Daarnaast kan u meer dan 150.000 ondernemers bereiken.

Maak kennis

KMOinsider is een magazine en online platform van het contentmarketingbureau KMOdynamoo.
Door keer op keer in de huid te kruipen van echte ondernemers weten wij wat u drijft en inspireert! Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen, daarom werken wij samen met een heel team experten en insiders om zo een sterke community te bouwen.

Maak kennis

Made in

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

Sterck Magazine

STERCK is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Weg van de platgetreden paden en resoluut origineel.

Het STERCK concept gebruikt een multichannel-strategie met magazines, netwerkevents, social media en video en zorgt voor een doorgedreven ‘matching’ tussen ondernemers. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concrete zakelijke opportuniteiten kan opleveren.

Maak kennis

‘Ondernemers’ is het magazine van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Het verschijnt om de twee weken en wordt verspreid onder alle leden en onder belangrijke stakeholders zoals partnerorganisaties, beleidsmakers, … Het magazine is gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen.

'Ondernemers' brengt nieuws en reportages over bedrijven in West-Vlaanderen. In iedere editie van het magazine 'Ondernemers' licht de redactie een bepaald thema of bepaalde sector uit. We laten bedrijven aan het woord die in dat segment actief zijn en laten hen met hun verhaal mede-ondernemers inspireren. Bij bepaalde edities van het magazine vind je ook een bijlage terug, waarin specifiek ingezoomd wordt op een groter evenement, beurs, ... denk maar aan de Voka Open Bedrijvendag of het Bedrijvencontactdagen.

Maak kennis

Sponsors


Altez

Een succesvol bouwproject begint bij een sterk bouwteam.
Industriebouw, kantoorgebouw, logistieke projecten, toonzalen of hippische gebouwen: Altez is uw partner.

Maak kennis

 

ATALIAN is een onafhankelijke groep en familiebedrijf dat sinds 1971 in België gevestigd is en marktleider op het vlak van diensten voor bedrijven. Het jaarlijks omzetcijfer van de Groep in België bedraagt 100 miljoen euro.
ATALIAN biedt haar know-how inzake multiservice aan voor volgende beroepen : Facility Management, Schoonmaak en Netheid, Technisch onderhoud, Catering, Onthaal en Gastvrijheid, Energiebeheer, Groenonderhoud, Veiligheid.
Elke dag zetten de 3500 werknemers van de Groep in België alles in het werk om ondernemingen en instellingen te ondersteunen en hen oplossingen te bieden die beantwoorden aan hun behoeften.

Maak kennis

Ecco la luna

"T(eam development) E(vents) L(earning) L(eisure) U(nique) S(olutions) TELL US about your team, dreams, needs ... Bewandel samen met ons een traject naar een doel via onze unieke oplossingen voor team development. We bieden steeds een veilig kader waarin elke deelnemer persoonlijkheid durft te tonen en vaardigheden durft in te zetten. Onze formats zetten de teams actief aan het werk en prikkelen hen net buiten hun comfortzone om zo ervaringsgewijs te leren. We houden rekening met iedereen naar haalbaarheid van onze formats toe los van leeftijd, geslacht, culturele background, fysieke toestand ... We wensen een blijvende impact te creëren, waarbij ook het fun-aspect heel belangrijk is op een creatieve, speelse en vaak heel eenvoudige manier."

Maak kennis

 

Flanders laser cleaning

Duurzaam reining met laserstralen
Verwijderen van oppervlaktevervuiling en roest zonder chemicaliën!
Verwijder hardnekkige verontreinigingen!
Maak apparatuur en oppervlakken schoon zonder schade!

Maak kennis

Kloeckner Metals Belgium NV is een multi-metal distributeur met meer dan 130 jaar ervaring die een breed assortiment op het terrein van staal, RVS, aluminium, non-ferro en technische producten voor de bouw en industrie levert.

Maak kennis

Metalus

RECYCLAGE VAN KABELS EN OUDE METALEN
Welkom bij Metalus. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak zijn wij de ideale partner om jouw kabels en oude metalen op te kopen. Wij recycleren en sorteren alle materialen en dragen zo ons steentje bij aan een beter milieu.

Maak kennis

Smartsys

"Bent u op zoek naar een moderne werkplekomgeving die u en uw medewerkers optimaal doet presteren? Smartsys kiest voor een customer-first aanpak als we spreken over cloud en moderne werkplekken. U kan bij Smartsys terecht voor advies op maat, om uw IT-transformatie te begeleiden en voor al uw IT-ondersteuning. Wat maakt ons uniek? De snelle dienstverlening van een kmo in combinatie met de expertise van 7.000 IT-professionals. Dat is wat Smartsys u kan bieden. We zijn een kmo met 35 experten, maar we maken ook deel uit van de grootste ICT-groep in België: de Cronos groep."

Maak kennis

TRIXXO

Sterk in huishoudhulp en (uitzend)werk
De TRIXXO Group is een extreem snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs (uitzend, optie vast).

Maak kennis

Van Mossel

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is met ruim 5.000 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste automotive bedrijven in Nederland en België. Ons bedrijf telt ruim 330 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel is in België verdeler van de volgende 25 merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroën, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maxus, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Vans, Mercedes-Benz Trucks, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Smart en Suzuki.

Maak kennis

Vokans

"Vokans staat voor Vormings-en OpleidingsKANSen. De drijvende kracht van de vzw Vokans (Brussel) ligt in haar maatschappelijke opdracht. Enerzijds: vormen, opleiden, trainen, begeleiden en coachen van mensen om zo hun competenties te versterken en hun tewerkstellingskansen te verhogen. Anderzijds: werkgevers en leidinggevenden ondersteunen op de werkvloer in het selecteren, aanwerven en opleiden van personeel, werkplekleren, leidinggeven, mensen leren evalueren en competentiemanagement."

Maak kennis

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies