10 & 11
DECEMBER 2025

SEW - EURODRIVE

Exposantenlijst 2023

SEW - EURODRIVE

SEW-Eurodrive is een wereldwijd en gespecialiseerd in aandrijftechnologie. We staan ​​bekend om de ontwikkeling en productie van motorreductoren, frequentieomvormers en automatisering. Onze producten worden gebruikt in diverse sectoren zoals de auto-industrie, voedsel en drank, mijnbouw, productie en logistiek. SEW-Eurodrive biedt een breed scala aan aandrijfoplossingen die zijn afgestemd op specifieke klantbehoeften, waaronder motoren, tandwielkasten, controllers en software voor automatiserings- en besturingssystemen. Het bedrijf legt een sterke nadruk op innovatie en dienstverlening. Wij staan 24/7 klaar om de verwachtingen van onze klanten en gebruikers in te lossen.

Productgroep
Industrie, Dienstverlening
Website Catalogus
Productgroep
Industrie, Dienstverlening
Jobplatform
11/12/2023

Als Customer Care medewerker ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Je handelt bestellingen, facturen, creditnota’s en klachten moeiteloos en met de glimlach af.

07/12/2023

Als Automation Engineer speel je een belangrijke rol in het implementeren en onderhouden van geavanceerdeautomatiseringsoplossingen bij onze klanten. In deze functie werk je aan diverse projecten in uiteenlopende industrieën zoalsproductie en logistiek.






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies