10 & 11
DECEMBER 2025

BETONWERKEN CAREYE

Exposantenlijst 2023

BETONWERKEN CAREYE

Wij zijn dé specialisten op het gebied van binnen- en buitenvloeren en het gieten van ter plaatse gestorte muren, met een sterke focus op de agro- en industriebouw. Onze expertise strekt zich uit tot een breed scala aan projecten, waaronder ook prachtige professionele particuliere projecten. Met een diepgaand begrip van de behoeften van de agro- en industriële sector, bieden wij op maat gemaakte betonoplossingen die de duurzaamheid, efficiëntie en functionaliteit van uw projecten optimaliseren. Van vloeren die bestand zijn tegen zware belastingen, leveren we hoogwaardige resultaten die die de tijd doorstaat. Onze toewijding aan excellentie en vakmanschap wordt weerspiegeld in elk project dat we aannemen. We streven naar perfectie en streven ernaar om niet alleen aan, maar boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ongeacht de omvang of complexiteit van het project, zijn wij uw betrouwbare partner voor betonwerk van topkwaliteit. Bezoek onze stand om meer te ontdekken over onze innovatieve benaderingen, onze portfolio van succesvolle projecten en hoe wij uw volgende project kunnen verwezenlijken.

Productgroep
Bouw
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Bouw
Foto's
Jobplatform
30/11/2023

Ben jij de administratief boekhoudkundig medewerker waar wij van dromen? Je bent een administratieve duizendpoot met interesse in de bouwsector. Facturatie en debiteurenbeheer zijn jou niet onbekend. Je weet steeds structuur te vinden in stressvolle situaties. Herkenbaar? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Lees snel verder voor meer informatie.

30/11/2023

Ben jij de sleutel tot een goeie technische en administratieve ondersteuning bij het uitvoeren van de werven? Word jij het eerstelijnscontact tussen onze werfleiders en leveranciers?






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies