10 & 11
DECEMBER 2025

ACTEMIUM

Exposantenlijst 2023

ACTEMIUM

"Duurzaamheid, circulaire economie, verbonden ecosystemen, productinnovatie: het zijn ongetwijfeld sleutelelementen in de visie en strategie van uw organisatie. Vertrekkend van uw doelstellingen en uitdagingen, zetten we bij Actemium innovatie in om samen met u de smart Factory of the Future te co-creëren, op een duurzame en verantwoorde manier. Letʼs move towards the Sustainable Factory of the Future, together!"

Website
Productgroep
Industrie
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Industrie
Jobplatform
20/11/2023

Op zoek naar een job in de IT-sector met veel klantencontact? Werk als business analist samen het software development team aan onze bedrijfseigen software applicaties. Deze applicaties worden gebruikt voor toepassingen in de industriële wereld. Ervaren collega's en bewezen werkwijzen combineren we met een focus op innovatie. Welkom aan boord ... kies voor een uitdagende maar stabiele job in een dynamische omgeving!

20/11/2023

Pas van de schoolbanken verwijderd? Werk in team aan onze bedrijfseigen software applicaties voor klanten in diverse industrieën: robotics, food, agri, pharma, chemica!, .... Start onder de vleugels van je peter/meter als developer en wordt ondergedompeld in de industrie van morgen. Kies voor een werkgever met een echte teamspirit, waar het delen van kennis centraa I staat en waar de fun-factor van even groot belang is!

20/11/2023

Automatiseer de toekomst! Leid projecten bij de sterkste referenties in de chemische, farmaceutische of voedingsindustrie! De mensen hier bij Actemium creëren méér dan oplossingen voor de industrie. Ze staan aan de basis van die technologische innovaties die de industriële revolutie bepalen. Het zijn de ideeën en de visies van onze medewerkers die vorm geven aan de industriële wereld van morgen!






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies