10 & 11
DECEMBER 2025

LIBERTY WORK

Exposantenlijst 2023

LIBERTY WORK

Liberty Work kijkt verder dan je cv. Zo creëren wij talenten voor meer Happiness in de job. Ben je nog student, net afgestudeerd, werkzoekend of sta je open voor een nieuwe uitdaging? Wij geven je graag het nodige duwtje in de rug.

Productgroep
Dienstverlening
Website Catalogus
Productgroep
Dienstverlening
Jobplatform
23/11/2023

Heb jij altijd al de passie gehad om bedrijven te helpen groeien door middel van innovatieve HR-oplossingen? Zo ja, dan is dit jouw kans! Liberty Work is op zoek naar een dynamische en resultaatgerichte HR Sales Consultant om ons team te versterken.

23/11/2023

Klaar om jouw HR-skills naar een hoger niveau te tillen? Bij Liberty Work zijn we op zoek naar een dynamische en gepassioneerde HR Consultant om ons team te versterken in de regio Roeselare, Kortrijk en Menen. Als jij iemand bent die gedijt in een dynamische omgeving en klaar is om de toekomst van HR opnieuw vorm te geven, dan is deze baan iets voor jou!

23/11/2023

Bij Liberty Work zijn op zoek naar een bedrijfspsycholoog die deel wil uitmaken van ons bruisende team! Ben jij klaar om je passie voor psychologie te combineren met de opwinding van de uitzendsector? Dan hebben we de perfecte plek voor jou in Roeselare, Kortrijk of Menen.






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies