10 & 11
DECEMBER 2025

P&V PANELS

Exposantenlijst 2023

P&V PANELS

Al meer dan 35 jaar is P&V Panels toonaangevend in het ontwerpen, bouwen en upgraden van distributieborden en stuurborden. Met een team van meer dan 250 ervaren medewerkers zijn we de grootste onafhankelijke bordenbouwer in België. Onze capaciteit in engineering en productie staat voor kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Toch zijn we vooral een bedrijf op maat van de klant, waarbij we onze knowhow en ervaring aanwenden om voor elke uitdaging de meest optimale en kostenefficiënte oplossing te realiseren. Zowel in maatwerk als in serieproductie, nationaal en internationaal. Voor Infra, Industrie, Buildings en OEM.

Productgroep
Industrie, Bouw, Dienstverlening
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Industrie, Bouw, Dienstverlening
Foto's
Jobplatform
13/11/2023

Wil jij deel uitmaken van een tof team waar je echt kansen en autonomie krijgt? Als elektrisch ontwerper bij P&V Panels (site Kortrijk) kom je terecht in een gezellige, familiale site in Kortrijk én maak je toch deel uit van de grote P&V Group met zo'n 400 collega's.Als elektrisch ontwerper werk je mee aan de mooiste, grootste en meest uitdagende projecten in onze sector. Je komt terecht in een team dat steeds op zoek is naar manieren om One Step Ahead te blijven op gebied van engineering.

13/11/2023

Wil jij deel uitmaken van een tof team waar je echt kansen en autonomie krijgt? Als project manager bij P&V Panels (site Kortrijk) kom je terecht in een gezellige, familiale site in Kortrijk én maak je toch deel uit van de grote P&V Group met zo'n 400 collega's. Als project manager ben je verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheersing, organisatie en uitvoering van projecten, om zo te komen tot een optimale oplevering, levering en nazorg van onze projecten.






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies