10 & 11
DECEMBER 2025

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Exposantenlijst 2023

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

"Voka is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 bedrijven en laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers. Als Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen willen we de (groei)ambities van onze leden mee helpen waarmaken. Samen blijven we gaan voor sterke ondernemingen met solide basisprincipes, die zorgen voor duurzame welvaart en welzijn in onze regio en de wereld. Ondernemerschap stimuleren en tegen 2025 van West-Vlaanderen de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa maken, dat is de ambitie van Voka West-Vlaanderen. Met onze nieuwe hub Voka | Brugge (gelegen langs de E40) willen we onze rol als facilitator voor ondernemers en medewerkers op hun levenslang leren traject bovendien nog versterken. Hen nog beter en sneller aansluiting laten vinden op de kennis en kunde die in de toekomst van belang zullen zijn, dat is onze missie en continue opdracht."

Productgroep
Dienstverlening
Website Catalogus
Productgroep
Dienstverlening
Jobplatform
24/11/2023

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze regio. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 60-tal medewerkers. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen wenst het communicatieteam te versterken met een communicatiemedewerker: Weet jij de aandacht te trekken met impactvolle content voor onze (digitale) kanalen ? Hou je van afwisseling, nauwe samenwerking met collega’s en ben je een planmatig werker ? Welkom in ons communicatieteam !

21/11/2023

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze provincie. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 60-tal medewerkers. In het kader van de verdere professionalisering van onze activiteiten wenst Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zich te versterken met een Adviseur internationaal ondernemen.

21/11/2023

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze regio. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 50-tal medewerkers. Draag je duurzaamheid hoog in het vaandel en heb je zin om de West-Vlaamse ondernemingen hierin mee op sleeptouw te nemen? Hebben de SDG’s, planetaire grenzen, CO2 scopes en klimaatdoelstellingen geen geheimen voor jou? Dan hebben we jou graag aan boord van ons team!

21/11/2023

In 2025 moet West-Vlaanderen de regio zijn met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Dat is de ambitie van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen verbindt ondernemers, ondernemingen en hun medewerkers in het meest invloedrijke, innovatieve en internationale netwerk. Zij laat hen samen excelleren door een groeipad op maat uit te tekenen en draagt zo bij tot de welvaart en het welzijn in de regio. Dat is haar engagement. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vertegenwoordigt meer dan 3.200 West-Vlaamse bedrijven, goed voor 68% van de private werkgelegenheid in deze regio. Bij Voka West-Vlaanderen werken een 60-tal medewerkers. In het kader van de verdere groei en professionalisering van onze activiteiten wenst Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zich te versterken met een Adviseur Finance (m/v).






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies