10 & 11
DECEMBER 2025

Lidmaatschap met Belgische Franchise Federatie versterkt Attentia's rol in het ondersteunen van franchisenemers

Nieuws

Lidmaatschap met Belgische Franchise Federatie versterkt Attentia's rol in het ondersteunen van franchisenemers

22/11/2023

Attentia is zowel Sociaal Secretariaat als Externe Dienst voor Preventie & Bescherming, met grondige  kennis van de franchise sector. Het biedt expertise en support aan om van franchisenemers ook succesvolle werkgevers te maken. Dankzij het lidmaatschap met BFF zal Attentia nu nog beter de vinger aan de pols kunnen houden bij de uitdagingen waar franchisenemers voor staan.

 

‘Feeling good works great’

De klantenbeheerders bij Attentia weten dat franchisenemers voor een pak uitdagingen staan. Om deze ondernemers te ondersteunen, biedt Attentia producten en diensten aan op het vlak van HR, Payroll, Preventie & Bescherming en Well-being.

Deze gecombineerde aanpak levert bredere inzichten voor een geïntegreerd HR- en Well-beingbeleid dat het geluk van medewerkers en dus het succes van de zaak bewerkstelligt. De slogan van Attentia is niet voor niets: Feeling good works great.

Naadloze integratie met Shyfter

Attentia biedt slimme tools om tal van administratieve taken efficiënter en geautomatiseerd te laten verlopen. Specifiek voor de retail- en horecasector is er bovendien een naadloze integratie tussen de loonmotor van Attentia en de planningstool Shyfter. Dit zorgt voor een zorgeloze verwerking van de payroll én de planning.

 

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies