10 & 11
DECEMBER 2025

EFI Global neemt Artemis Milieu over

Nieuws

EFI Global neemt Artemis Milieu over

12/10/2023

EFI Global, onderdeel van Sedgwick en internationaal full-service adviesbureau gespecialiseerd in forensische engineering, milieu, brandonderzoek en gespecialiseerde adviesdiensten, heeft de activiteiten en activa van Artemis Milieu BV overgenomen. De transactie breidt EFI Global’s aanwezigheid in België uit en ondersteunt de regionale groeistrategie van het bedrijf in Europa.

Artemis, opgericht in 2007, is een in Vlaanderen gevestigd milieuadviesbureau dat aan overheden, gemeenten, kleine tot middelgrote ondernemingen en bedrijven deskundige diensten levert op het gebied van bodemonderzoek en -sanering. Nu het getalenteerde team van wetenschappers en serviceprofessionals van Artemis zich bij EFI Global voegt, verstevigt het bedrijf zijn positie als toonaangevende Belgische leverancier van bodemgerelateerde milieuadviesdiensten, geotechnische diensten en deskundige bouwdiensten.

“Deze overname geeft ons een solide platform om onze huidige activiteiten te versterken en onze activiteiten uit te breiden – niet alleen in België, maar in de hele Europese Unie,” zegt Stijn Vandeburie, operationeel manager van EFI Global in België. “Jo, Vincent en de rest van het team dat zich bij ons voegt vanuit Artemis, zullen onze collectieve expertise versterken om onze klanten te helpen. We kijken uit naar onze toekomstige gezamenlijke groeimogelijkheden en de diversificatie van onze diensten.”

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden. Meer info over cookies